Зарежда Събития

« All Events

  • Това събитие е минало събитие.

Биоенергетика на мъжката енергия в нас. Работилница върху волята и личната сила.

14.08.2018 @ 18:30 - 22:00

- BGL60.00

Тази работилница е за всички, които участваха в биоенергитичната работилница  върху женската енергия, както и за онези, на които им е трудно да се отстояват или да проявяват воля, както и за онези, които прекалено прилагат волята като липса на алтернатива и умение за отстъпление.

Известно е, че здравето е баланс на женска и мъжка енергия, както при мъжете, така и при жените.

Ако женската енергия в нас е свързана с енергията на земята и водата – здравите устои и свободния емоционален поток – то мъжката енергия в нас е свързана с огъня и работата върху укрепването на личността, волята и жизнеността.

Земята и водата са свързани с гравитацията и енергийния поток, който тече надолу, а огънят е свързан  с топлината и преобразуване на енергия в действие. Физиологически този процес е свързан с метаболизма и трансформацията на водата и храната в енергия, а психологически с преобразуване на енергиите на земята и водата във воля.

Чрез бионерегитийни практики и медитации ще работим върху физическото проявление на силата, волята, поемането на рискове, енергията, целите, страховете, съпротивата, здравата или пагубната привързаност, гневът, изявите в обществото, игривостта и игрите.

Кога? 14 август от 18.30-22.00 ч.

Къде? Холистично студио „РЕА“, гр. Хасково

Максимален брой участници: 10

Срок на записване: 12 август, 2018 г.

Водеща: Кремена Станилова, психотелесен психотерапевт
www.kremenastanilova.com
onlinelifeacademy.com

 

Вашият принос: 60 лв., а за записаните и платили до 12 август  50 лв. ПЛЮС подарък – безплатен ваучър за Нирвана масаж в масажното на Студиото – условията за ползване на подаръка са следните: 1.Масажът може да се ползва само от човека, който е участвал в семинара. При противопоказания за масаж, се договаряме кой от близките роднини на участника ще се възползва от подаръка;  2. Правото на безплатен масаж е валидно в рамките на 1 месец от датата на семинара, като ангажиментът за запазване предварително на час е на участника в семинара. При неотложни отсъствия на участника или терапевта, срокът за ползване на безплатния ваучър може да бъде удължен до 2 месеца).

Заявете своето място до 12 август!

 Кремена Станилова

 

Детайли

Дата:
14.08.2018
Час:
18:30 - 22:00
Стойност:
BGL60.00

Организатор

Кремена Станилова
Телефон:
0897 06 33 00
Уебсайт:
www.kremenastanilova.com

Място

Холистично студио „РЕА“
бул. "Г.С. Раковски" 8, офис 19, ет. 5
Хасково, 6300 България
+ Google Map
Телефон:
0897 06 33 00