Зарежда Събития

« All Events

  • Това събитие е минало събитие.

Как да се справяме с житейските кризи – изходи, възможности и ресурси. Практически уъркшоп

26.04.2018 @ 18:30 - 22:00

- BGL60.00

За всеки от нас в определени дни, възрастови периоди или обстоятелства животът не е гладък път, а има кривини, пропадания, заблуди и лутаници. С някои ежедневни проблеми се справяме с лекота, но има и такива, в които се чувстваме сякаш сме затворени в порочен кръг. Кризата е изчерпване на познатите ни начини за справяне. Но тя е и възможност, за да оттренираме нови начини за новия период от живота, в който сме влезли, или за новите обстоятелства, които са предизвикателство за минаване в нов клас на житейското училище.

Акценти на уъркшопа:

В този уъркшоп чрез метафори, образи и картини ще се запознаем с универсалните за всички култури начини за справяне с по-сериозните проблеми, които са в основата на днешната криза: дали е възрастова, личностова, междуличностова или професионална.

Чрез възможностите на метафорични карти ще стигнем до по-дълбоки пластове на емоционалните ни травми от детството, които ни пречат да се справим с проблема ни тук и сега. Под игрова форма ще се опитаме да ги разберем, овладеем и изберем нови начини за справяне. Ще стимулираме творческите подходи при решаване на проблеми.

Кога? 26 април от 18.30-22.00 ч.

Къде? Холистично студио „РЕА“, гр. Хасково

Максимален брой участници: 10

Срок на записване: 24 април, 2018 г.

Водеща: Кремена Станилова, психотелесен психотерапевт
www.kremenastanilova.com
onlinelifeacademy.com

Вашият принос: 60 лв., а за записаните и платили до 24 април  50 лв. ПЛЮС подарък – безплатен ваучър за Нирвана масаж в масажното на Студиото (от април 2018 г. условията за ползване на подаръка са следните: 1.Масажът може да се ползва само от човека, който е участвал в семинара. При противопоказания за масаж, се договаряме кой от близките роднини на участника ще се възползва от подаръка;  2. Правото на безплатен масаж е валидно в рамките на 1 месец от датата на семинара, като ангажиментът за запазване предварително на час е на участника в семинара. При неотложни отсъствия на участника или терапевта, срокът за ползване на безплатния ваучър може да бъде удължен до 2 месеца).

Заявете своето място до 24 април!

 Кремена Станилова

Знаете ли, че китайският символ за криза е съставен от два йероглифа – опасност и възможност. По кой от двата начина я възприемеме ?

Детайли

Дата:
26.04.2018
Час:
18:30 - 22:00
Стойност:
BGL60.00

Организатор

Кремена Станилова
Телефон:
0897 06 33 00
Уебсайт:
www.kremenastanilova.com

Място

Холистично студио „РЕА“
бул. "Г.С. Раковски" 8, офис 19, ет. 5
Хасково, 6300 България
+ Google Map
Телефон:
0897 06 33 00