Зарежда Събития

« All Events

  • Това събитие е минало събитие.

Кой каква маска носи и защо? Практически уъркшоп.

29.05.2018 @ 18:30 - 22:00

- BGL60

Знаете ли, че думата персона или личност всъщност означава маска? Знаете ли, че маската е нашият начин да се справим с характеровите травми от детството и да заемем нашето място в обществото? Били ли сте убедени, че никога не носите маски?

Ако искате да се саморазбирате и да разбирате своите близки, приятели или хората, с които работите, и ако искате да избирате своята маска съответно на нуждата си и на ситуацията, за да постигате онова, което искате, вероятно този уъркшоп ще ви бъде полезен.

Акценти на уъркшопа:

В този уъркшоп ще се запознаем с основните маски, които всички хора носим в една или друга ситуация. Ще научим кога една маска е функционална и здрава и кога я използваме по защитен и невротичен начин.

Чрез възможностите на метафорични карти ще стигнем до по-дълбоки пластове на мотивите ни за избиране на една или друга маска или персона. Ще изследваме персоната на всеки един от обкръжението ни, включително и нашата, и как си взаимодействаме с чуждата маска.

Под игрова форма ще се опитаме да ги разберем, овладеем и изберем нови начини за използване. Ще стимулираме творческите подходи при сблъсъка на маските.

Ще изследваме маските и чрез музиката и танца.

Кога? 29 май от 18.30-22.00 ч.

Къде? Холистично студио „РЕА“, гр. Хасково

Максимален брой участници: 10

Срок на записване: 26 май, 2018 г.

Водеща: Кремена Станилова, психотелесен психотерапевт
www.kremenastanilova.com
onlinelifeacademy.com

Вашият принос: 60 лв., а за записаните и платили до 26 май  50 лв. ПЛЮС подарък – безплатен ваучър за Нирвана масаж в масажното на Студиото условията за ползване на подаръка са следните: 1.Масажът може да се ползва само от човека, който е участвал в семинара. При противопоказания за масаж, се договаряме кой от близките роднини на участника ще се възползва от подаръка;  2. Правото на безплатен масаж е валидно в рамките на 1 месец от датата на семинара, като ангажиментът за запазване предварително на час е на участника в семинара. При неотложни отсъствия на участника или терапевта, срокът за ползване на безплатния ваучър може да бъде удължен до 2 месеца).

Заявете своето място до 26 май!

 Кремена Станилова

 

Детайли

Дата:
29.05.2018
Час:
18:30 - 22:00
Стойност:
BGL60

Организатор

Кремена Станилова
Телефон:
0897 06 33 00
Уебсайт:
www.kremenastanilova.com

Място

Холистично студио „РЕА“
бул. "Г.С. Раковски" 8, офис 19, ет. 5
Хасково, 6300 България
+ Google Map
Телефон:
0897 06 33 00